kelamin baby

Waktu review kemarin tfkir2 jg.. bila kena scan.. hrp2 lah baby girl. Tp doctor tu cek2 jap ja then ckp boy. Punya la harapan sy girl. Tp xp. Apa pn Allah bg trima dgn iklas. Hwheh.nnt mau scan balil btul2

3 Các câu trả lời

Sy wktu scan 20weeks doc ckp mcm boy tpi x pasti sngat.. doc ckp nnti 28weeks kita scan semula. Kemarin sy 28weeks dan ada scan tpi lain doc yg scan, dia ckp baby girl.😄. Sy bgtau doc scan wktu 20weeks ada doc ckp mcm boy tpi x confirm, terus doc tu terangkan dkt sy nape dia ckp girl sbb kaki baby rapat sikit tpi x kepit, nmpk alat kelamin pun mcm berbelah.😆. Dia ckp klau boy mmg dh nmpk pistolnya.

5y trước

Kan... skrg pn i baru masuk 25 weeks. Tgu lg lah scan yg btul2 scan. Sbb doc i hri tu cek pn cek mcm x cek, bagi i tgk pun x.

Sama mula mengaharap yg scan nmpk girl.tpi boy.. frust jap..lps dari tu ok je..im happy as long my baby sihat. 😊 Dah ada baby dalam perut ni pun rasa syukur 😬

Kan.. asal dia sihat sahaja kluar pn sempurna.. itu sj ... xpala.. boy ka girl sm ja.. hehe which mean i dh ada 2 boy. Xplaha