Apa perubahan paling ketara anda?

Waktu mengandung adalah waktu paling indah untuk semua ibu kan🥰 Tapi ada yang kurang indah bila ada perubahan yang ketara pada diri kita kan 😂 Haaah jom kongsikan apa perubahan paling ketara anda sewaktu hamil🤰

Apa perubahan paling ketara anda?
811 Các câu trả lời

malas nak bersiap and tak suka berjalan. kalau dulu , suka sgt jalan sana sini. nk keluar pusing2 naik kereta pon da tksuke.

semua diatas kecuali rambut gugur... tebal je hitam berkilat je rambut.. lepas bersalin barulah rambut gugur.. seksanya😭

B dan C ! Dah beli maternity/nursing bra besar sikit sekali masuk 8 bulan ni, dah tak muat dahhhhhhhh maternity bra tu 😌

Perubahan yg ketara 😂 dri 58 skrg 76kg .. hrp dpt balik saiz yg dlu.. emosi pun xmenentu nie rasa stress je.

Hai semua nk tnya.. Normal ke klau demam.. Mnggu lps dh dmm.. Pstu smbuh.. Mnggu ni demam blik

C..dulu kuat makan..sekarang ni sampai dah takboleh fikir nak makan apa..semua tak boleh telan..😜

Slera mkn brubah..lain2 sume sama..dh msuk 6 bln..kurus lg..doc ckp ada perut je🤣🤣🤣

smua dia ats.. kecuali rambut.. sy jns rambut gugur.. tp time pregnant rambut x gugur..

A B D E.. Rambut Gugur, Saiz Badan Berubah, Emosi Tak Stabil, Kasut Tak Muat 💆

a. rambut kurang gugur. ahhh masa pantang nanti mesti rambut bersepah balik. 😭