Apa perubahan paling ketara anda?

Waktu mengandung adalah waktu paling indah untuk semua ibu kan🥰 Tapi ada yang kurang indah bila ada perubahan yang ketara pada diri kita kan 😂 Haaah jom kongsikan apa perubahan paling ketara anda sewaktu hamil🤰

Apa perubahan paling ketara anda?
811 Các câu trả lời

Rambut ggur , slera makn berubah , emosi tidak stabil dan ksut tk muat lgi 😂 .

Size Badan Berubah.... Dalam sebulan 4kg kurang... risau juga ni

3y trước

semua bju kena tukar x muat... berat dri 80 ke 96...

B dan C. Dulu tak suka makan pedas, sejak pregnant suka makan pedas 🥵😆

Muntah lbh sampai tiap minggu masuk hospital awal mengandung sampai 9 bulan.

Antara 5 ni semuaa paling ketaraa, selera makan tu bertambah tambahh 😂

b. awal preggy alahan teruk.. 15kg bkurang dlm 2 bulan ptama khamilan..

saya saiz badan sama tapi berat makin naik. nafsu makan mcm biasa je

emosi xstabil, rambut gugur,saiz badan berubah, selera mkn berubah

b- mmg ketara sgt saiz badan dri sebelum hamil dgn selepas hamil

B. Nak pakai baju xmuat, tp kaki xbengkak jadi kasut masih muat.