Urut dalam pantang (selepas gugur)

Wajib ke urut dalam pantang selepas gugur? Mcm sy hari ni masuk hari ke 4 pantang gugur, sy tak ada mengurut lagi tak apa ke??? Cuma sy amalkan makan jamu, minum jus lemon jus halia, dengan vitamin B..

3 Các câu trả lời

kalau ada tukang urut boleh je berurut...betulkan peranakan sekali urat²..kalau xde atau xnak pun xpe..cuma jaga makan,makan yg berkhasiat,minum air kosong secukupnya

Saya gugur semasa di luar negara. Memang takde urut2 dan tak berpantang pun. Makan vitamin pun takde. Makan pemakanan sihat sahaja.

tak apa, bukan kewajipan. ada masa nanti buat la.