Miscarriage

Lepas gugur kena pantang macam lepas bersalin tak? Urut semua? Siapa ada pengalaman,boleh share... Tq

2 Các câu trả lời

sy pernah gugur. Berpantang dlm 2 minggu mcm tu, tp utk plan ada anak lg lepas 6bln baru badan kite normal balik. Tetap berurut jugak, cuma sy ingat2 lupa sy berurut selepas sbln gugur or sminggu lepas gugur mcm tu.

haritu sy ada bc dekat ig eja_confinementhelper katanya lepas keguguran perlu berpantang.. disini sy sharekn link ig nya..nnti puan try cri dkt highlight dia share...hrp dpt mmbntu puan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin..

2y trước

sm2 kasih 🫶🏻