Breast pump

Wajib ke beli breast pump ? Breast pump brand ape yang okey ye ? Mommy boleh suggestkan tak sebab saye tak tahu sangat pasal breast pump ni.

21 Các câu trả lời

sy sbelum.brsalin nak direct bf je tapi kenyataannya anak kena kuning dan.masuk.nicu... sy punya puting pyudara jenis xtimbul jdi baby marah xdpat nak susu... so bg sy wajib sebb kena pump juga utk bagi kat baby...

berkerja atau tak boleh je beli. bergantung sis. beli yg murah dlu. kalau ada bajet lebih nak beli yg mahal, make sure survey betul2. kene ikut saiz nipple

macam saya, bekerja. jadi breast pump memang perlu beli. supaya bayi yg bakal lahir akan dapat susu ibu walau pun sy bekerja dan di jaga pengasuh.

Pendapat saya, if you are a housewife tak perlu cari sekarang. Dah bersalin nanti baru boleh decide itu keperluan awak atau tidak.

bole yry boboduck .tak sakit dia punya sedutan tu . sy full kna pump sbb baby xpandai direct 💪

perlu sangat bagi saya. sbb susu bengkak pada hari ke 3. sakitnya dasyat.

Boleh ke kedai pump mcm pump on the go. Siap consultation lg

Saya beli je kot² nak guna.. Sya beli kat lazada murah2 je

ad x tips untuk naik kn puting sbb sy jnis puting x timbul

1y trước

Nipple puller

sy suri rumah mmg x pam. klw kerja kne pam lah