breast pump

Salam nk tanya..breast pump brand apa yaa yang elokm? Perlu tak prepare beli breast pump sebelum bersalin?

2 Các câu trả lời

Wsalam.. sy guna lacte duet single pump lagi sebelah tadah guna milk collector je.. murah dalam rm10 pon ade jual online. Better mommy try beli sebelum bersalin la.. boleh pergi kedai, tengok corong ke suction pump tu sesuai x dengan breast.

Perlu n wajib if anda bkerja. Boleh pg try test kt pump on the go. Sy recommend medela, spectra, malish. Double pump utk jimat mase