Kandungan 4 bulan

wajar ka masih belum merasa gerakan kandungan 4 bulan ?

16 Các câu trả lời

Yg ne kandungan sy yg ke3.. sy sdh bole merasakan tendangan bby bila dekat2 15week lebih.. msk 16 week dan 17week tendangan tu makin ketara.. tendangan yg ketara tu seperti tiba2 rasa tendangan yg kuat secara mengejut.. tpi sekali jer bukan balik2. Sebab masih di awal lgi. Mybe klu dah msk 5bulan dan keatas tendangan tu makin kerap..

5y trước

ow. tq sis☺️

normal sis lain org lain kdaannya ada yg awal & ada yg lmbt rasa gerakan baby antaranya mungkin baby masih tlalu kecil @ lapisan lemak ibu yg tebal https://youtu.be/wZS7RxT4r2Y

5y trước

tq sis ☺️

wajar je. sy rase start 16m. tp rse mcm angin meletup2 je kat dlm. tak de la rase betul2. so rasanya maybe sis just xprasan rasa... awal lagi. relax2 ja

5y trước

ya sis. sama la rasa mcm belon meletup sikit2. masi tak yakin.☺️

normal sis..sbb kdg2 bby dah kick2 tp mommy xpndai rase lg..biasenye ank first gtu la..hehe..

5y trước

aah awal2 mcm jentik2 gtu

X tentu gak sis...kdang2 dh rse, ad yg belum...if baby sihat jer x pe sis...sabar...huhu

wajar je.. sy btl2 rasa 6bulan.. msa 4bulan tu kdg bby bgerak tp kita yg x prsan..

Sy masuk 5 bln baru rasa. Dan mule2 tu xtahu rasa dia mcm mne 😅

Sye 4 bulan dah dpt rasa..best kali prtma rasa bby ketuk2..😄

5y trước

alaaa syg kena hati2 tauuuu

Normal sis..sy 17 minggu baru rasa denyutan slow2

Saya 17 weeks baru rasa prgerakan baby saya..