Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Các câu trả lời

Jawapan B - LAMBDA CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Saya seorang suri rumah tangga, pertama kali menyertai dan due date anak kedua sy 10/11, Doa kan semoga saya di permudahkan bersalin utk second baby nie 😘🤲 dan semoga kali nie terselit rezeki anak kedua saya Aminnn 🤲

Jawapan adalah⬇️⬇️⬇️ B) CHILDHOME LAMBDA 3 baby high chair 😍 semoga ada rezeki anak saya Arissa Uzma disini 😍 saya ingin memenangi high chair untuknya kerana ingin makan bersama-sama sekeluarga di meja makan 🥰😁 #Childhomemalaysia IG : mashitah_hamid87

jawaban : LAMBDA anak lelaki saya tengah seronok untuk selalu makan sendiri.. apatah lagi skrg saya tengah menunggu baby no 4 di bulan januari 2024 ni jadi dengan adanya hign chair lambda ni akan sangat menolong saya. semoga ada rezeki saya dan anak lelaki ssya disni ❤️

Jawapan adalah⬇️⬇️⬇️ B) CHILDHOME LAMBDA 3 baby high chair 😍 semoga ada rezeki anak saya Arissa Uzma disini 😍 saya ingin memenangi high chair untuknya kerana ingin makan bersama-sama sekeluarga di meja makan 🥰😁 #Childhomemalaysia IG : mashitah_hamid87

B. LAMBDA Semoga dapat membawa pulang baby chair ini dan dapat digunakan utk anak saya nanti. Features ini sangat selamat digunakan kerana reka bentuk yg kukuh. Tempat duduk dan tempat letak kaki bole dilaraskan ketinggian tanpa skru. Semoga ada rezeki untuk anak saya😘.