Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Các câu trả lời

THE ANSWER IS B. LAMBDA CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR MY BABY IS TURNING 6 MONTHS SOON! BABY HIGH CHAIR IS NEEDED WHEN HE IS STARTING TO LEARN TO EAT. IT WOULD BE SUCH A PLEASURE IF I WON THIS CONTEST. MUCH LOVE FROM NEW MOM HERE! 😘❤️ #firsttimemom #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia

JAWAPAN : B. LAMBDA NAMA MODEL : CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Excited sangat tengok peraduan dapat hadiah ni. Kerusiii nii sangat bagus untuk baby 6 bulan keatas dan bagus untuk baby yang aktif belajar panjat sendiri. Kerusi ni juga dapat mengasah skill & motor pergerakkan tubuh si manja Kerusi baby ni juga selamat digunakan kerana rekabentuknya yang kelihatan kukuh. Moga ada rezeki buat anak saya ♥️🫶🏻

THE ANSWER IS B. LAMBDA CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR MY BABY IS TURNING 6 MONTHS SOON! BABY HIGH CHAIR IS NEEDED WHEN HE IS STARTING TO LEARN TO EAT. IT WOULD BE SUCH A PLEASURE IF I WON THIS CONTEST. MUCH LOVE FROM NEW MOM HERE! 😘❤️ #firsttimemom #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia #childhomemalaysia

The answer B: LAMBDA hi there, never won a contest here. really contemplating on high chair and hope i am able to win this chair for my girl. she always stands next to my leg when we are eating our meal. with this chair she does not need to look up at us from the floor instead can join us eating meal at the same view level as us. also can accompany her sister and brother doing homework using lambda high chair.

JAWAPAN = (B) LAMBDA MOGA ADA REZEKI UNTUK CAHAYA MATA PERTAMA SY . SY SANGAT BERMINAT DENGAN BUATAN KERUSI INI, TERSANGAT BERMANFAAT UNTUK BABY KERANA ADANYA KESELAMATAN YANG TERJAGA " TALI KESELAMATAN DAN TEMPAT LETAK KAKI " THE ASIAN PARENTS BANYAK SANGAT MEMBANTU DARI SAYA AWAL KEHAMILAN SAMPAI SEKARANGG ALMOST 8MONTH. DOA SAYA , SEMOGA ADA REZEKI UNTUK ANAK SY NI INSYAALLAH AMINN 🤲💕

JAWAPAN : B (LAMBDA) • Saya amat memerlukan kerusi ini kerana anak saya sudah berumur 7bulan dan menganjak ke 8 bulan dimana dia sudah dikenalkan dengan makanan solid,semoga rezeki saya dan anak untuk memenangi kerusi baby high chair lambda ini agar dia boleh makan bersama kami dan kami tidak perlu makan berasingan lagi...goodluck juga kepada semua ibu2 disini❤️ ig : putrisalbiah_

Jawapan: B ✅ 🍼 CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Semoga ada rezeki buat anak saya ☺️ Orang kata anak pembawa rezeki Insha Allah mudah mudahan high chair anugerah ni dapat digunakan dengan baik. Bukan setakat guna untuk diri sendiri boleh juga gunakan untuk tetamu anak kecil yang datang 🥰 #terimakasihchildhome #childhomemalaysia #theasianparent ig: hnshmhtr

JAWAPAN: B LAMBDA HARAP ADA REZEKI UNTUK CAHAYA MATA SY YANG DITUNGGU SELAMA INI,SAYA SANGAT BERMINAT DENGAN CIRI DAN BUATAN KERUSI INI,IA SANGAT BERMANFAAT UNTUK BABY KERANA ADANYA KESELAMATAN YANG TERJAGA IAITU TALI KESELAMATAN DAN TEMPAT LETAK KAKI, THE ASIAN PARENTS BANYAK SANGAT MEMBANTU DARI PADA SAYA AWAL KEHAMILAN SEMOGA ADA REZEKI UNTUK ANAK SY INSYAALLAH AMINN

JAWAPAN : LAMBDA Saya sangat teruja untuk memenangi kerusi bayi LAMBDA kerana saya amat perlukan kerusi tersebut untuk aktiviti harian anak saya yg semakin meningkat umurnya dan semakin aktif... saya juga boleh menggukan kerusi tersebut khususnya waktu makan dan waktu berkerja kerana saya bekerja dari rumah... semoga saya berpeluang untuk memiliki kerusi tersebut

Answer: B) LAMBDA Childhome LAMBDA 3 Baby High Chair❤️ #childhomemalaysia Semoga ada rezeki buat anak saya Rayqal Rizqi Saya ingin memenangi Lambda High Chair untuk anak saya kerana ingin makan bersama-sama keluarga. Dan saya tidak pernah berpeluang untuk memenangi contest dari TheAsianParents. Harap ada rezeki saya dgn anak kali nie😘🥰 IG: @nisajmal