Raikan Lebaran & Menang Produk Samu Giken!

Wah, dah masuk hari yang Ke-3! Jika terlepas hari yang sebelumya, jangan risau! Untuk Hari Ketiga ini, anda perlu cari bayangan produk yang tepat! Dan anda berpeluang bawa pulang Milk Warmer dari Samu Giken! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/cari-bayangan-yang-tepat-menang-milk-warmer/1870

Raikan Lebaran & Menang Produk Samu Giken!
89 Các câu trả lời

Day 3 . 𝙅𝙖𝙬𝙖𝙥𝙖𝙣: 𝘼 . 𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 𝙞𝙜: @𝙩𝙝𝙚𝙖𝙨𝙞𝙖𝙣𝙥𝙖𝙧𝙚𝙣𝙩_𝙢𝙮 & @𝙨𝙖𝙢𝙪𝙜𝙞𝙠𝙚𝙣

Jawapan : A 🎉🎉🎉 semoga ada rezeki saya dan penghuni rahim pertama saya 🥰👶🏻❤️❤️ @theasianparent_my ✨ @samugiken🎉

JAWAPAN : A 🔥🔥🔥 thank you @theasianparent_my @samugiken for this opportunity 😍 semoga ada rezeki saya Syawal ini 😍

JAWAPAN DAY 3: A ❤️ Already follow both account!! 😍 #theasianparent #samugiken @samugiken @theasianparent_my

Jawapan : A ✨ Semoga ada rezeki myfirstborn aamiin 😊 already follow both account ! #theasianparent #samugiken

BAYANGAN YANG TEPAT MILK WARWER DARI SAMU GIKEN! JAWAPAN : (A) 💕 DONE FOLLOW THEASIANPARENT & SAMU GIKEN

Jawapan 22/4/2023 : A Ig : dinimady Terima kasih @theAsianparent dan @samugiken

Jawapan : A Already follow @theasianparent_my & @samugiken My ig: camimiyyy_

A adalah bayangan yang tepat bg produk diatas. Done follow all step✅✅✅

Jawapan yang tepat untuk bayangan product adalah A Ig : eisya_allysya