JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!

Wah, ada ke ibu-ibu TAP dekat sini yang bakal melahirkan dalam masa terdekat? Atau akan jadi baby 2022? Jom lah kongsikan due date dengan Min dan ibu-ibu lain! Mana tahu ada yang sama tarikhnya! Hehe!

JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!
228 Các câu trả lời

Due date inshaAllah 5/3/2022. Cahaya mata pertama kami. Nervous. Doakan yee. Ade yg sama ke? ☺️

23/08/22 ikut tarikh scan, 5/9/2022 ikut tarikh period.. nnt scan lg untuk confirmation due date

16/07/22, hehe anak first. InshaAllah dipermudahkan urusan kita semua nanti Ameen ❤️🤲🏻

Due date klu ekot detailing scan 5/1/22 tpi klu ekot perkiraan dari last date period 12/01/22.

Due date 12/7/2022 baby twin. Semoga dipermudahkan semua ibu2 yg bakal bersalin x lama lagi. Amiinn2.

2y trước

Kita Sama twins due 19/7/2022.. hanya xtau Cara bersalin bagaimana.. saya pun dah berusia 39 tahun.. tahun depan 40 tahun.. mungkin nak berikat terus.. semoga dipermudahkan urusan Kita semua aaamiin

Due date saya 5/1/2022 doakan sya dipermudahkan urusan bersalin.. Amin2 😊

3y trước

Due saya pon 5/1/22, sabtu lepas saya dah pegi hosp baru 2cm je dan kena balik. Hari ni isnin masih belum ade tanda lain lg

Edd 18/3/2022. tp suami masih kursus masa date tu. hrp2 suami ada skali nanti. amiinn😌

due date 1/3/22...anak ke-2.....semoga dipermudahkan urusan brsalin saya nnti....amiin...

22/7/2022 harap dapat keluar tepat tarikh ye nak. cantik tarikh tu tau, hari Jumaat lagi.

19/1/2022 tapi sekarang dia mai rasa sakit punggung harap dipermudahkan urusan kita semua