JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!

Wah, ada ke ibu-ibu TAP dekat sini yang bakal melahirkan dalam masa terdekat? Atau akan jadi baby 2022? Jom lah kongsikan due date dengan Min dan ibu-ibu lain! Mana tahu ada yang sama tarikhnya! Hehe!

JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!
228 Các câu trả lời

19/01/2022 tarikh serah diri untuk operation anak ke3,operation kali ke3.Doakan saya

InshaAllah, if follow tarikh due dates saya 5/5/2022. Bersamaan dgn 3 syawal 😎

Due date 10/3/2022. Tp skrg pun perut asyik mengeras je. Selalu rasa tak selesa

bulan 1 2022 tp skrg perut asyik mgeras² pastu sakit kat bahagian bawah je..

11.3.2022 semoga dipermudahkan urusan bersalin saya dan ibu2 semua Aamiin...

8/3/2022.Sekarang dah 28 minggu 5 hari.Pergerakan Baby Alhamdulillah Kuat.

due 4/2/2022 third baby...baby kerap mengeras sampai rase kt tulang rusuk

03/03/2022.semoga di permudahkan urusan bersalin nanti....aaminnn....🤲

due date sy 7 Januari 2022..doakan sy semoga dpermudahkan segala urusan..

saya 14.2.2022 .first baby .semoga dpermudahkan urusan bersalin .aminnn