JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!

Wah, ada ke ibu-ibu TAP dekat sini yang bakal melahirkan dalam masa terdekat? Atau akan jadi baby 2022? Jom lah kongsikan due date dengan Min dan ibu-ibu lain! Mana tahu ada yang sama tarikhnya! Hehe!

JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!
228 Các câu trả lời

due date 27/1/2022 .اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ semoga dipermudahkan..skrg pon baby dah kerap mengeras,celah kangkang dah sakit2..tulang belakang pon dah sakit2,lenguh2…saya doakan semua mommy2 selamat bersalin..

due 27/02/2022 Sakit dah celah2 peha sakit dlm vagina..sakit pingang Punggung.. perut mengeras.. Risau je.. nak g beli Barang kena pegang sesuatu utk rasa Selamat Masa Jalan.. Kali ni la jadi bnyk cm ni.. Anak ke-5😐

Due date 15/01/2022.... 1st time rasa bengkak kaki, smpau hilang buku lali😅... sakit juga ye... Anak yg ke 6 dh ni uols... Doakn sya kuat dn sihat utk bsalin. seriau rasa bila nk dekat hari ni....

16/1/22 selalu main birth ball and swimming alhamdulillah sakit sakit semua kurang.. tak perlu minta cik suami urut tiap tiap malam, hopefully time beranak senang.. #firstbaby ❤️

due date sye 31/12/2021 skrg dh 38 weeks tpi msih xde tanda2 risau jgak...berat baby pon dh 3kg mintaknye dlm mngguni bolela kluar awl ckit...doakan sye

3y trước

Kne rajin tgk tanda sis. Ada tanda terus pg hospital ye. Semoga dipermudahkan urusan

due besalin sy jangkaan 23.5.2022..doakan sy semua smga diprmudhkn besalin Ank yg ke-2 .sy doa kn smga jgk rakan rkan pn diprmudhkn besalin nanti ..Amin2x🤲🤲🤲

saya 6/4 bulan puasa..bertabah la nk mngganti nnti..org raya kita delay skit..ank kedua ni lain mcm skit rsenya..skrg dh mula sakit2 belakang..doakan saya yaaa warga TAP

2y trước

saya 29/4, saya pun dah mula rasa sakit belakang.. tak boleh duduk atau berdiri lama²

due date 25/2/2022..first baby 5tahun kwen Allah baru berikn sy zuriat pada tahun nie

2y trước

takde alahan ape pun , cuma perut mengeras je selalu pastu susah nak tidur . makan bnyk pun pedih ulu hati emm

due date 22/02/22 . smoga dprmudahkan urusan bersalin saya . aaminn

2y trước

Due date 25/2 Birthday sy 22/2 Birthday suami 12/2 Harap baby kluar nnti bulan 2.. 😁

26 Feb 2022 smga ada rezki kami tahun dpan.. In Sya Allah 4 Feb 2019 lahir anak tanpa suara tangisan. xsedar meninggal dh 3 hr dlm perut.