Vaksin baby

Vaksin baru, sekarang umur sebulan tak payah cucuk, terus cucuk masa umur 2 bulan nanti

Vaksin baby
3 Các câu trả lời

Hai nk tnya, nurse bagi tmujanji vaksin tp anak blom genap 5bulan.. 3 hari lg baru genap.. tp ada kawan kata kat KKIA tmpt dia bklinik, nurse kata xboleh. Mcm mna erk? Ada pendapat x?

3y trước

Kalau ibu rasa mcm was2, boleh dapatkan penjelasan dari nurse puan, insyaAllah terjawablah 👍

sy sempat cucuk tiap2 bulan sampai baby 6 bulan last lepas tu next 9bulan 🤭

anak saya sempat cucuk tiap2 bulan smpai 6bulan