tempat tido new born baby

Utk baby nb , better dia tido skatil dgn kite or letak kt babt cot ? Dan kalau tido dgn kite, selamat ke ? (Tkde kmgkinan tertindih tgn dia ke ?) Huhuk . Confius nkk beli kt tk baby cot Help me, mami2 yg brpengalaman ? #FirstBaby

2 Các câu trả lời

Saya beli babycot utk baby. Letak dia lepas balik dari hosp. So selesa sikit saya dgn suami. Takut tersiku ke ape kan. Babycot saya jenis boleh bukak pagar sebelah so, rapatkan je dgn katil. Kelambu pon ada sekali. So tak risau nyamuk jugak. Dah besar sikit tak gaduh dia nk menyendeng tido dgn kita.

5y trước

Ooh . Okay. Tq info sis 👌🤗

Kalo sy tido ngn sy lg mudah...ada playpen tp xguna lgsg...sbb baby suka ngempeng je kdg2..xleh berjauhan dr ibunya...tp kalo sis xyakin baby tido dgn sis, better masukkan dlm katil baby utk keselamatan...