Stretch mark

Usually kesan stretch mark akan pudar/hilang tak after bersalin? Saya down tengok badan sendiri dalam cermin :( rasa nak menangis tak pernah sebesar ini

2 Các câu trả lời

sama lah sy pun rs down hehehe sbb kita tonyoh minyak cocoa butter tu hari2 tp stretch mark ada juga tp sikit jela.. hrp nanti hilang / pudar .. yg saya baca susah nk hilang, klau linea nigra tu yg akan hilang lps bsalin

3mo trước

agaknya bergantung dekat kulit and hormon masing masing kot eh. saya pun lotion setiap kali lepas mandi bubuh. harini pergi fitting room masa shopping baru perasan ada line stretch mark merah2. tahan air mata je tadi huhu emo betul

hilang tp kena rajin scrub, losyen.

3mo trước

boleh recommend tak scrub apa yang best? tak kesah mahal ke murah ke diy ke organic ke haha