Stretch Mark Boleh Hilang Ka?

Ada yang kata stretch mart tak akan hilang sampai bila2 paling pon hanya pudar sahaja dan ada yang kata stretch mark akan hilang lepas bersalin tapi ambil masa.. Sapa yang tahu sebenarnya stretch mark tu boleh hilang mcm biasa ka? Sedih tengok perut ada garisan pecah2..kalaw ada rezeki lagi untk anak kedua macam mana nak bagi perut cantik tanpa pecah?

1 Trả lời

Boleh hilang insyaAllah. Kalau puan sudah mula amalkan lotion atau minyak sapu pada perut Dari awal kehamilan sampai nak bersalin😊