Stretch mark.

Downnya bila tengok fizikal badan tak mcmdulu. Stretch mark penuh 😔😭 Kulit jadi gelap kt celah kangkang, punggung and breast. Tadi buat exercise untuk mudah bersalin, baru perasan lagi stretch mark kt peha dgn belakang betis. Merah pekat stretch mark tu.... Sebelum ni byk kt breast, kiri kanan breast ada.. Hmmm 😭😭😭

1 Trả lời

Nti lps bsalin slow2 akn hilang. Mkn masa sikit..sy dh dekat 2 bln bsalin baru la nmpk pudar sikit gelap kt pelipat, kt perut pun sama

2y trước

Ya. Klu ungu/merah tu mmg mkn masa sikit. Rajin2 sapu bio oil kt kwsn tu. Pelipat tu kena scrub saja. Jgn down ok, once dpt tgk bby nti rasa xkisah sgt dgn stretch mark tu ☺️