heartbeat

Usually heartbeat boleh dengar sewaktu baby berapa minggu? Sebab dalam buku pink saya check mereka tak tulis apa apa dibahagian jantung.. Can someone answers my question?

2 Các câu trả lời

sy ta pasti lah sis tapi yg sy tahu masa anak sy yg sulung 7w dh nmpk heartbeat, second bby pun sama, tp yg skrg sy prgnnt 9w bby ke tiga bru nmpk heartbeat .

Saya pun kurang pasti start weeks ke berapa boleh dengar heartbeat. Masa saya 1st time scan on 9 weeks, saya dah dengan heartbeat