Scan dengar heartbeat

Maaf nak tanya, berapa week yg kita boleh scan nak dengar jantung bby tu ya? Kene ada dgr jantung bby baru boleh bukak buku kan? #firstmom

2 Các câu trả lời

8 weeks and above. KK awak minta scan luar ke? Macam KK saya tak minta. Saya just buat appointment pastu masa hari buka buku tu lah first scan (11 weeks) saya

1t trước

Ohh kalau macam tu lagi senang. Tak perlu buat separate scan. Boleh terus buat appointment dengan maternity clinic/ women's health clinic yang awak nak tu. Just follow scan schedule je nanti.

average 8w above