Susu Ibu wkt mengandung

Usia kndungn sy hmpir 20mggu tp msih belum jmpa susu yg serasi dgn tekak (susu coklat - materna)..susu putih mmg xlalu lgsg..ada mnum farm fresh choc tp still xleh mnum hri2..xpe ke klau dh nk msuk 20mggu tp msih blm ambil apa2 susu?

22 Các câu trả lời

Sejak mengandung sy x bleh minum semua jenis susu, gastrik teruk.. tpaksa ambil pil kalsium dr klinik

Try susu dlm list ni sis, mana tahu ada yg sesuai: https://my.theasianparent.com/susu-ibu-mengandung

Sy minum masa awal2 preggy je. Tu pun dutch lady. Mula2 minum anmum tp doc n nurse suruh stop.

Saya pun jenis xsuka minum susu sis,kalau sis nak cuba ambik pil kalsium utk gantikan susu.

Tq ats smua pndpat..akan dusahakan utk m um jgk..hrp2 bby shat smpurna 😍😘

Sy dh 35w pn ada msa je minum susu.. itupn susu HL je sbb sy lactose intolerance..

Sy mnum anmum je.. Time ad stok y putih.. Mnum putih, xde mnum coklat

Sya minum susu nestle mom & me.. Perisa vanila..sedap..xmanis sngat

5y trước

Saya baru dapat sample susu ni.. Ye, memang sedap.. Rasa aiskrim.. Nestle kan terkenal dengan rasa yang sedap.. 😁

Cuba try enfamama - coklat.. Sedap😘

5y trước

Insyaallah lama2 boleh terima..😘

Tak tahu.. sy mnum Anmum je