Ibu +ve covid19

Usia kndungan 14 week 5 hari... Ibu +ve covid... Bahaya tak klau ibu batuk teruk... Risau baby dlm kandungan... sblm ni prgnant tak pernah demam.. mcm mana cara nk hilangkan batuk ni.. #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Maaf tiada pengalaman untu batuk akibat c19. mudahan puan cpt sembuh dgn baik tanpa mudarat. klu batuk biasa, saya tak mkn goreng2 dan pedas dan banyak gula. minum air suam secukupnya dan mkn/ minum sumber tinggi vitC. Teh O cengkih, lemon madu.

Sy +ve 15w; Lemon suam + madu boleh membantu. Dan vitamin c juga.