Sakit kepala

Usia kandungan sy dah masuk 10week slalu sy sakit kepala apa kah normal??

3 Các câu trả lời

Rasanya normal kalau sakit tidak terlalu teruk. Saya pun baru 10 minggu. Memang kerap rasa sakit kepala. Tapi saya amalkan minum air lebih dan senaman yoga. Sedikit sebanyak ia dapat membantu melegakan rasa sakit tu. Kalau boleh, elakkan terlalu kerap makan panadol atau tidur. Harap tips ni, dapat membantu. Good luck! 💞

normal. sy masuk 5 bulan baru badan rasa mcm biasa balik. takda pening takda angin dlm badan takda alahan

Mgkin perubahan hormon. Kalau terlalu kerap sgt sakit sila jmpe doktor dan bertanya 😊