Kaki bengkak

Usia kandungan sy baru 23 minggu tapi kaki dah mula bengkak. Normal x? ? ni first baby sy

11 Các câu trả lời

Normal.. sy pun 20 weeks kaki dh bengkak.. masa tidur , tinggikan kaki dgn letak bantal bawah kaki.. kalau kerja ofis, byk duduk, letak kotak atau bakul tinggikan kaki.. jgn biarkan kaki tergantung..

Normal..sya kaki bengkak dari 20w smp skrg dah 36w masih bengkak..belah kiri je bengkak tak surut kaki kanan sesekali je bengkak.doktor ckp normal biasa mcm ni bengkaknya smp bsalin

Sy pon sama tumit belah kiri ni bengkak skrg baru 6 bulan kaki kanan elok pulak stakat ni...ni bengkak skali sakit bila nk pijak😖

Normal kot. Saya 26 minggu tp kaki x bengkak. Cuma rasa 'kesemutan' di bahagian tapak kaki masa bangun dari tidur.

Normal.. tinggikn kaki mse tdur, اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ kurang sikit

Normal sis tp ikot org,,, sy da nk bsalin kaki still ok,, semua org xsama

Normal. Kdg ada org dkt2 nak bersalin. Ada jgk awal2 pregnant pun dh bengkak..

4y trước

Same la kite. Sbb keje. Jalan kehulu kehilir kesana kesini. Tgk2 kaki bengkak. Kalau nk surutkan bengkak tu time tido kaki kena tinggi. Buh bantal bwh kaki. Duduk pun kena biar sama level kaki dgn punggung.

kaki sy. 28 week 😂 bengkak. Padahal duduk je pun

kalau kaki tak bengkak normal ke tak ? #25weeks

4y trước

Normal sis. Saya smpai bersalin.alhamdulillah okay tak bengkak.