Tertekan walaupun kt rumah sendiri

Usia kandungan baru 4 bulan tapi sy penat setiap hari bangun pagi sy y masak sarapan mkn petang mkn mlm.. Y buat sy stres ipar2 nk biras2 sy menumpang duk rumah sy .. Sy y perlu masak .. Kalo sy bia singki penuh dgn pingan mangkok sampai tersumbat.. Jenis sy suka kebersihan.. Ipar2 gn bini2 dye smue bangun pkol 2 petang paling awal bangun 1 petang bangun makan pingan tingal .. Kdg tiap hari sy nangis sy stres sy rase nk marah sy penat.. Sy risau jejas kandungan sy.. Rumah atas nama sy kenderaan kerja y diorang tumpang semua nama sy.. Eletrik sebulan 200+ brg mkn smue sy tanggung.. Sy nk privasi nk tenang sbb tu sy buat rumah sendiri kt kg.. Dulu dorg tk suka sy bile sy ckp sy nk duk kg dorg ckp sy miskin duk kg tk hidup.. Skrg smue tumpang rumah sy. Dorg tk pnh tlg buat kje umh.. Mkn ambik je .. Buah2 jus2 untuk kandungan sy pon habis .. Sy tk pnh mntk duit suami smue duit sendiri. .. Sy ade bela kucing buta cacat bisu 10 eko y org buang tp tkde la sy stres bela haiwan.. Bila manusia sy rase nk lari rumah je.. Bile sy menangis je kucing2 sy sllu datang kt sy wlopon dorg buta tk tahu sy nangis tp dorg mcm pujuk sy. . Tu je y buat sy tenang.. Sy nk bgthu suami y sy penat stres tp sy jaga hati suami.. Tk nk dye gaduh adk beradik.. Tp sy cuma nk dduk rumah sendiri y mmng untuk fmly sy sendiri.. #firstbaby #firstmom

11 Các câu trả lời

pentingkan diri dlu sis..berbincang dgn suami..preggy mom tak boleh stress,kne jaga kesihatan.