bersama

usia kandungan 5w boleh x bersama... saya takut..tapi husbnd mcm merajuk je..hehe

10 Các câu trả lời

Suami sya sma juga sis, tpi bila sya kta x dpt dia trus buat muka. Tpi dia pham jugalah hihii.. Siap tnya lgi bila bru dpat ☺😁.. Sya cakap sabar dulu dia trus buat muka budak dia tu lawak 😅😅.. Suami klau d bincang elok2 bru dia pham.. Jgn smpai msuk stgh nnti klau dh rasa di mn maunye stgah tu 😅

bincang dgn suami,slow talk dgn dia...kalau fisrt pregnant awk better elakkan dulu sbb awk x tau body awk mcm mana..takut jd benda x elok if 'bersama' dgn suami...lain org lain body

saya baru nak komen rupanya dh setahun berlalu pos ni.mg anak sis mmbsr dgn sht dan jd anak soleh solehah utk ibu ayah. aamiin

boleh tpi kena slow2 jngn ganas sngt😅.. kalau boleh elakkn dulu tunggu kandungan kuat barulah.. tpi tulah tdi slow je.

boleh tapi jangan dalam sangat. cukup masuk kepala je ok. dan jangan ganas2 sangat henjut. baring steady² je

suruh suami tahan nafsu dulu. pikir beby. mmg la boleh tapi ada je kes awal trimester ni turun darah.

5w, boleh. Tp better elakkan.. slow talk w husband.

boleh slow² and jngn terlalu kerap

Boleh je asal tak terlalu kuat

boleh , tapi slow slow