Cek UPT vs Hospital vs Swasta

Upt tak menjamin 100% yg kita mengandung. Selalu silent reader je dlm ni baca pengalaman org.Tergerak hati nak share..Cek upt positif tp line kabur(awal pg lps bgun).then nak kepastian dh bpe week g scan swasta due to my irregular period. Doc bgtau bru lg dalam sebulan.suruh refer hospital besar.Scan byk² kali smpai specialist turun utk scan still xnampak kantung.. I hate to hope something that i've been waiting for 8month in marriage. ??

2 Các câu trả lời

sy pun tunggu 8 bulan jugak tp alhamdulillah lekat. firts masa mula mula kawin tu piriod lewat exited la cek upt tp hancurrr. lepas pada tu sy buat tk tahu malas nak fikir tahu tahu skg ni 8 minggu. sabar dan usaha lebih jangan lupa doa ye sis insyallah allah dgr doa sis 💋

5y trước

Tahniah ye..sy doakan semoga Allah lindung awk dgn baby 😊😊 jaga diri dan kandungan ye.Baby enjoy ye dalam perut tu. Smpai masa nnt awk nk keluar jmpe family plak😍

Better buat blood test, beta-hcg. Lebih accurate.