Bila perlu buat first scan kat klinik?

Upt positive, bila kena buat first scan? Kalau ikut pengiraan last period, dah 5w. Weeks ke berapa patut pergi 1st scan?

2 Các câu trả lời

utk awak sah kan kehamilan awak boleh je nk pergi scan dkt klinik swasta. xde mslh. cuma jangan panik if doctor bagitau xnampak apa2 lg atau dinding rahim baru menebal. kalau nk nmpk heartbeat & janin boleh pergi scan masa 8-9w nanti. kalau nak buka buku pink pula boleh call kk berdekatan dgn awak utk tnya samaada boleh walkin ataupon kena book dulu. selagi xde spotting/bleeding kandungan awak should be okay. start makan asid folid dr skrg. 5mg dh memadai utk ibu hamil

1y trước

sama2 awak🌻

8w above