Normal kah mengandung..tapi tak rasa apa2 pun..

Upt positif

25 Các câu trả lời

Saya masa first tau pergnant memg takde alahan langsung . N memg tak macam orang pregnant . Siap bole masak, menumis . Tp bila dah 15week baru start takleh bau masakakn , bau suami , takde selera asyik nak muntah je . Tp tak lama . Masuk je 19 week semua normal semua . Makan semua . First tau pregnant turun berat dari 53kg ke 50kg . 2 bulan lepas tu baru naik berat asal 53kg .

saya taktahu saya pregnant tetiba dah 4 bulan dah. Ramai tanya tkde simptom ke sbb taktahu pregnant saya jawab je masih steady sampai lah masuk bulan ke 6 haa baru semua alahan ada 🤣🤣 berlagak sgt tkde alahan sekali terus all in one alahan datang. bila scan baby kemain baby happy berjoget sihat betholl tengok

2y trước

sebab time tu saya baru lepas gugur. sebulan lepastu sekali je period terus tak dtg dah. cuma fikir lepas keguguran maybe hormon sbbtu tak datang period sekali rupanya ada si kecil dalam rahim 🙈 bgtahu semua terkejut tahu tahu dah 4 bulan

jgn diminta ye klu xde ap2 🤣 sbb awl2 lekat pun xda ap2.. umi sy pun duk asyik tnya jdi ke kandungan tu.. xde muntah xde ap pun.. haaa.. lps pda tu seminggu ja trus ad alahan 🤣😂 da smua xbole mkn.. semua rasa xsedap.. asam ja yg bole hadap 🤭

2y trước

sabor ye wak.. klu bole stiap kli mual.. amik nafas..tenangkn diri.. InsyaAllah lama2 awk akn pndai control diri 🥰

Rasanya normal sis, saya dr awal pregnant smpai skg dah masuk 36 minggu, xda morning sickness, xda mengidam apa².. Alhamdulillah dipermudahkan proses kehamilan ni.. Doakan mudah²an proses bersalin pun nnt mudah juga..

2y trước

seronoknye..sy teruk btl.lembik mcm mayat hidup😅skrg dah 35weeks.kalau ingt blk time morning sickness,trauma rasa

normal sis..ada je yg takde simpton pregnant..saya pon takde alahan n muntah2 dri awal pregnant sampai skrg.nurse cakap bagus klau takde alahan..bila da masuk 2nd trimester mula la sakit2 pinggang..

normal je kalau xde alahan.. dan enjoy la klu selera pon ok je.. hehe. sy sebelun 6 minggu ok je selera pn xde hal.. sekarang terbayang makanan pn nk termuntah... ingatkan xde alahan .. huhu

normal je sis. sy pregnant xde alahan lgsung. skrg dh nk masuk 7 bln dh. fmly pun pelik sbb sy xde alahan langsung😂 kdg2 tu diri sdiri pun rasa mcm betul ke aku tgh pregnant. hahah

Normal sis.. sy dua² ank girl tkde alahan lgsg.. rse mcm tk mngandung.. pregnant yg ke 3 ni baru rse alahan.. huhu mudah mudahan boy la.. sbb rse lain dari sblm ni..

normal sis tiada alahan Hari tu saya 10week baru merasa smpi skrg da 18week masih alahan😭 mcm nak nangis pun ada ..sbb mkn apa saja tidak sedap🥲🥲

normal je , bersyukurlah kalau takda tuh jangan diminta2 😂 sedangkan saya trimester pertama dah tak lalu sangat nak harungi 🤭