Normal ke kalau baru 5 minggu, bila scan tak nampak apa2 lagi? scan TVS pun tak nampak, scan atas perut pun tak nampak.

Tapi, UPT dengan ujian darah beta HCG positif.

6 Các câu trả lời

5mnggu maybe still awal utk sstgah org. Sye mse buat tvs genap 6w da nampak kantung and heartbeat baby. Depends masing2 kot sis

Normal tu sis. Jangan risau sebab 5 weeks still awal. Semoga dipermudahkan segala urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Sy dulu pn masa 1st checkup xnmpk ape g.. then checkup another 2 weeks, Alhamdulillah nmpk dh bby

4y trước

Sy smpai bsalin xde ape2 alahan sis .. cuma selera makan kurang sikit

Normal, tgu la 9w nnti

normal laa tu sis

Normal sis