Normal kah mengandung..tapi tak rasa apa2 pun..

Upt positif

25 Các câu trả lời

Normal. Saya dah 14 minggu, tak pernah lagi rasa morning sickness dan tiada pun craving. Tpi Alhamdullilah, perkembangan baby baik.

Alahan ke yang awak maksudkan? Normal je. Jangan diminta. Enjoy saja pregnancy journey.

2y trước

jangan minta sis..sy alahan sampai 4 bln..4 bln tak boleh nak buat ape..sampai keje pun kena unpaid leave.nak menangis rasa bila ingt blk.skrg dah 35weeks,alhamdulillah

Untung sis takrasa apa2. Saya dah 7 bulan lebih pun alah bau melekat lagi, melepek lagi mcm kain buruk. Taklalu 😂

sy dh 6mggu 5 hri .tpi kk blm sruh buka buku pink .kna tggu 7/9..dan alhamdulillah.xde alahan pun.

Sama sis ..I mengandung 6 weeks 4 days tak de morning sickness.dah gi scan, bby sihat 😊

2y trước

Ohh saya sekarang baru 5w. Plan nak scan next week. Hopefully next week dah dgr HB. Hehehe

Normal , saya mengandung pon takde apa apa alahan sekarang dah 6 bulan 😊 Alhamdulillah

Enjoy the moment, sya hrtu seronok xde alahan, sekali dh belas2 baru morning sickness dtg😂

2y trước

sama sis..awal2 jgn happy dulu 😂😂 nnt lmbt dtg lmbt hilg jugak da 5bulan masih tidak sihat😭

jgn diminta sis 😂 saya alah smpai berdarah muntah. sungguh2 nak bg stop, susah

normal sis.... mcm saya .. cuma kadang2 tu ada morning sickness Manja gitu 😘

rileks je awak. sama je saya pun sama. smpai buat upt tiap minggu 🤣