Checkup Klinik

Untuk pkp tahap sekarang ni boleh ke pergi checkup di klinik dgn suami? Sbb saya tak larat nak drive, jd harap suami bawa. Sbb sekarang pkp kan diperketatkan dgn hanya sorang utk setiap kenderaan.

22 Các câu trả lời

Boleh klu kna roadblock ckp je dgn en polis ada chckup. U x larat nk drive husband bw. Buku pink tu bw sekali. Sy nsb baik KK blkg umah je. Suka sgt time MCO ni x byk org, and jam pun xde

Boleh je sis.. kalau kena tahan polis cakap jela ada checkup.. cakap awak xpandai drive..habis cite 😂 tapi suami takboleh masuk dalam klinik..tunggu luar @ tunggu dalam kereta jelaa

saya pegi klinik kesihatan suami hantar..lps tu dia balik..dah siap dia dtg ambik..klu ke hospital pun suami boleh masuk..sebab doc di hospital suka suruh suami tgk bila scan..

Boleh sis.. Bawa buku pink.. Nnt suami tunggu dalam kereta or balik dlu... Jgn lupa sanitizer, mask dan jaga jarak...

Boleh..suami kena sty dekat luar, isteri je masuk check..jgn lupe bwk hand sanitizer & pakai mask yer sis 😇

Ye sis, sy pun husband tlg hntrkn je.. Msuk kk sorg2..nk drive xlarat dgn si kecik ni kicking2 je dlm perut...

Boleh sis,saya pun pergi chekup suami hantar,,Sebb streng kreta dengan perut dhnk jejak..😀😀

Boleh sis.. Cuma masa nak masuk dalam klinik je xdibenarkan.. Suami boleh tunggu di kereta..

Boleh ja sis, polis pon paham , hari tu saya bgi tunjok buku pink, polis x cakap apa

Boleh je sis.. Sy pon hubby yg hntrkan.. Cuma tak boleh masuk dlm kk.. Kna tgu luar