Buku Pink

Boleh ke kalau kita buat buku pink kt KKIA kampung (melaka) sedangkan kita stay dgn suami kt selangor. Sbb kalau nk checkup kt sini. suami mmg x dpt hntar. Dan sy pulak tak tahu drive. Jd mmg akn balik kg utk mintak emak hntarkan checkup.

14 Các câu trả lời

Masa anak 1st, Sy pernah buat buku pink di kk kmaman rumah mak mertua, sdangkan keje di kuantan. Punya pusing cerita, sbb tak nak apply cuti sbb boleh pi kk kmaman hari ahad. Kesusahan nya, nurse dpt tau. Sbb dia mai rumah mak mertua, adik ipar tercakap yg sy keje n stay di kuantan. Hanya ke kk kemaman buat checkup. Nurse tolong buat transfer ke kuantan akhirnya. Pastu suami offer utk tukar buat checkup di swasta, kita pilih time bila2 kita nk pi klinik. Peh, lega rasa. Sbb malas apply cuti n kk sememang nya kena cuti klu checkup, sbb dlu2 opis sy x boleh apply cuti half day n out lebih 2jam. Ace awk minta ngan suami utk checkup di klinik swasta. Sbb awk x boleh drive kan.

bole je...dlu ank first bsalin kat sabah,tp duk kuantan...buku dr sabah bole je sya bwa kt kuantan xda apa msalah...

Buku pink dibuat di kawasan dimana anda tidur. Tp lps da tukar tempat tidur, inform kk utk transfer.

bole sis n bgtau je knp bkk buku kt situ . nt dy akn mtk alamat rumah mak sis .

boleh je..janji bawak buku pink tuh setiap kali checkup kat mane2 klinik

Boleh. Pastu tukar ke Kk yg berdekatan

bolih sis xde masalh kira cm tumpang

boleh je buka buku mna2 tmpt...

Boleh je...🤗

Blh sis. Xd mslh.