Checkup baby

Untuk bt 2D/3D/4D/ details scan biasanya tidak lebih minggu keberapa? Minggu keberapa yang sesuai buat? Dan berapa kali ibu² scan baby?

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Doc galakkan bila nak buat scan 2D tu 20w keatas. Saya pernah scan 2D je sb ia memadai boleh tengok perkembangan anak dan jantina juga. Pernah buat 2D 2kali. Kalau mommy nak lagi jelas muka baby boleh try 4D.

2y trước

Sama-sama