Salam..sy nak tanya ibu2 dalam nie sy bru keguguran ketika usia kandungan 5 bulan hari nie masuk hari ke-10 sy berpantang

untk kongsi pendapat..kebiasaanya ambik mase berapa lame ye untk sy boleh usha kembali untk zuriat..ada yg sy tgk x sampai 3 bulan lekat semula..ada kesan sampingan tak pada rahim kita jika selang beberapa bulan kita pregnant semula..ataw bergantung pada badan masing2?

1 Trả lời

Bergantung pada badan juga sis. Seeloknya rehat dulu sis. Bg dalamn elok dlu bru rncg hamil semula. Sbb sis gugur bby bsr, kira mcm melhirkn baby juga tu. Jaga diri ye sis.. salam takziah..