Untuk HB low...

Sy nk kongsi pengalaman..masa pregnant dlu HB sy stakat 10 je tiap kali check up..dh mkn mcm2..jambu batu x pyah ckp lah hari2 telan..sy terbaca 1 komen dlm post group nie jgk..untk yg HB low boleh cuba minum ORGANIC RASPBERRY TEA LEAF..boleh beli dkt lazada atau shoppe..tapi pastikan kandungan tu dah masuk 8 bulan keatas ye..sy amalkan minum air nie dua minggu sebelum bersalin..last check up HB sy naik 14..sampai sekarang pn HB sy maintain 14 even dah stop minum..banyak lg kebaikan produk nie ye boleh search dkt google untk tngk kebaikan lebih detail.. Shoppe : https://shopee.com.my/product/19563614/2672776840?smtt=0.0.9

1 Trả lời

Maaf bole tahu knp kna 8m ke atas ya? Tea ni bole memudahkan proses bersalin juga ke sis?

5y trước

Alhamdulillah..nk kata mudah x jgk..sy bersalin ngam-ngam 40w..tp syukur xde koyak & jahit walau ank first..