Mengandung anak luar nikah

Hi umur sy dlm 30an sy mgdung ank luar nikah,kandungan sy dalam 12mggu,sy syg baby ni..sy tkt nk pergi klinik utk buat buku pink,malu dgn perbuatan sdri..ape harus sy buat?ape perlu sy bawa ke klinik?#pleasehelp

25 Các câu trả lời

pergi je puan. jangan malu jangan takut. nurse takkan marah. malah dia akan bagi nasihat dan semangat. sebab nurse taknak ibu dan baby tekanan atau stress. jadi dia akan layan kita baik. jangan takut. demi baby pergi je KK buat buku ye.

2y trước

benda pun dah jadi kan awak. apa2 pun kehidupan kita yang sekarang ni harus teruskan. mungkin semua tu dah tertulis. apapun lepas ni awak janganlah ulangi lagi ye. banyak berdoa jaga diri dan jaga baby tu baik2.