Ubat kuat rahim

Ubat kuat rahim patut amal ketika mana ye ..ketika bleeding atau sblm bleeding...sy 7w...dah 2x gugur sblm niy....

16 Các câu trả lời

bfore bleeding. g je klinik swasta utk scan comfirm & minta advise dr utk ambik ubat kuat rahim. sy pun 2x gugur. dr 8w mkn duphaston smp skrg 14w.

xde bleeding x perlu pon. just jgn buat kerja berat. krg kn berjalan. bykkn rehat. jgn bersama husband sampai habis 1st trim. jaga makan.

Sy mkn ubat kuat rahim dari start sy tahu sy ngndong smpai 5bulan..sy pon ade sejarah keguguran 2x

Nak makan ubt kena refer pakar sis, tak bole kita sndiri beli,

sis kene tahu pnca keguguran sblm ni..

before bleeding..