Farmasi ad jual ubat kuat rahim tak

Nk tanye lah klau ubat kuat rahim tu hbis tp msih ad bleeding tk bnyk boleh tak ye smbung ubat bli kt farmasi je.. N klau boleh rm bp ye?

2 Các câu trả lời

dkt farmasi ada je jual ubat..tp apa sy blh nasihatkan puan...jika masih bleeding better puan pergi jumpa doc pakar sakit puan n chck mcmne keadaan bby dlm kandungan dan dptkn nasihat dr doc bagaimana dan ubat apa sesuai...bykkn bedrest ye puan..dan pantang dr bersama suami buat sementara waktu jgn byk brgerak..jgn brdiri lama dan buat kje2 berat ..mg dpmudah segalaNya ..Allahuma aamiin Ya Mujib...

2y trước

Ad sample ubat yg dah habis.. Dh bg siap² kat husband mintak crik kan kat farmasi..

pls bed rest take folic acid, salmon oil. saya pun ADA keluar darah doctor bagi duphuston sekarang bleeding semakin kurang.

2y trước

okay 👌