Bleeding week 7

hi. nak tanya, kalau dah habis makan ubat kuat rahim, tapi still bleeding tu normal ke ye? risau pulak

2 Các câu trả lời

xnormal awak, cuba consult dgn dr balik xkira la kk atau klinik swasta sbb asal bleeding d awl kehamilan tu dikira bahaya risau ancaman keguguran. lagi2 kmu dah dpt ubat kuat rahim kn. cepat2 consult dgn dr ya, takut apa2 jdi dekat baby pla. sbb ada baru2 ni miss tu tnya dia ada spotting coklat je 2/3 hri beturut then dia tnya kat community ni biasa atau x, dia dtg klinik esok lusa dia info ke post yg sma baby dah gugur. semoga urusan kmu dpermudahkan awk. doa bnyk2.

2y trước

aamin2. thank you for sharing.

apa2 minta advise doctor okay. if awak rasa masih ada bleeding direct ke hospital.