Portable bottle warmer cara basuh?

Tumpang tanya mommies yg pakai portable warmer jenis ada hot plate tu yang terbalikkan botol susu tu. mcm mana cara paling senang nak bersihkan utk pakai next feeding? Katakan kita bawa pergi mall bawak ebm. Mcm mana cara pantas dan selamat utk basuh plate tu utk pakai balik next feeding? Pakai wet tissue leh ke?? Nk keringkan lagi kan?? Tq in advance mommies#bantujawab #firstmom #Sharing_dong_Bund #bantusharing

2 Các câu trả lời

boleh je pkai wet tissue. pastu lap lg skli pkai dry tissue plak.