Nak Scan baby

Tumpang tanya.. kalau baby usia 8 mggu , boleh scan x.. d klnik swasta?

12 Các câu trả lời

Boleh je. Saya 10weeks pergi scan swasta utk pengesahan kehamilan. Dah nampak jantung boleh call kk/kd utk book appointment buka buku pink. Nanti bawak sekali gambar scan tu. Nanti nurse attach sekali dekat buku. Selalunya doctor dekat kk akan scan lagi sekali

Boleh lepas scan kat swasta bwk je gambar tunjuk kat kk. Terus buat buku pink sebab ada kawasan trtntu kk tk amik kalau awal sgt. Tp klu dh tnjuk gmbr/report dr swasta tu dia trus buat buku. Saya 6 minggu dh scan😊

Saya baru pegi scan tdi. Ingatkan dh 7 weeks. Rupanya baru 6 weeks lebih cmtu dr ckp. Tapi alhamdulillah. Scan tdi dh nmpk sack and ade blinking heartbeat dh. Lgi 4 minggu dr seuh sye pegi scan lgi

Boleh. Nanti nk buka buku di kk perlukan pengesahan kehamilan dari klinik swasta. Klu dh nmpk yolk sac + fetus & fetal pole, dh blh buat appt buka buku.

2y trước

Klu test kencing utk upt takde dah. Cuma tiap kali checkup test urine nk tgk ada protein dlm urine or tak.

boleh je sis.. kat swasta layan je jnji byr.. 8w tu mgkin dh nmpk janin & heartbeat.. tp atas org jgk.. xsame tau.. lain2.. pape blh try

boleh sis,saya 7w dah scan. nanti scan tu bawak untuk bukak buku pink. kk nak pengesahan docter untuk bukak buku pink.

Boleh je sis. Sebab dekat kk nanti jarang scan. Cuma check perut je. Saya kakau nak scan pergi klinik swasta je.

bole jern.biasajya klimik kerajaan jrg nkn baby ktta

Boleh , sy scan 7w juga..

boleh aje sis..