Kembar tak seiras

Tu macam mana ye? Usia kandungan saya 9weeks,Smlm sy scan di klinik swasta,doktor sahkan saya dapat twins.ada 2 kantung.masing2 duduk dlm kantung masing2.tp dktr ckp mungkin kembar tak seiras.ape maksud dktr tu eh

5 Các câu trả lời

kembar tak seiras muka tak serupa biasanya. mksdnya dorg kembar tp tak nampak mcm kembar. berbeza dgn kembar seiras yg kebiasaannya mmg muka photostat, kdg2 smpi tak bole nk beza.. harap membantu pertanyaan sis.. ☺

2y trước

Ok2 noted.Tq ya sis🥰

Kembar tak seiras tu duduk dlm dua kantung berbeza. Dan mungkin muka pon berbeza. Mcm sy kembar seiras, satu kantung dan muka pon sgt sama

kembar tak seiras terhasil daripada sperma yg berbeza dan ovum yg berbeza, persenyawaan berlaku dua kali

2y trước

Ok baik tengs ya info💚

Kembar x seiras ni dua2 muka x sama. And blh jadi 1 lelaki 1 pompuan juga.

Kembar tak seiras tu lain kantung lah.