Nk tnye korang nampak x double line? Sgt samar.. Ke saya sorang je yg nmpk?

10 Các câu trả lời

selagi kena tenung sampai juling mata utk tengok test line, tu maknanya Negative je.. ada catat tak bila hari subur? bukan berdasarkan applikasi period ye .

3y trước

haa betol tu..takyah la sampai juling mate2 nak tengok asal ade line samar2..tak payah..asal line tu btul2 nampak guna mata kasar takyah sampai kene tilik2 tu positif la..

Klu lpas sejam tak valid tau line samar ke dua tu.. smoga ada rezeki sis

mcm ada dua line sis,,samar2 ,nti cuba cek age sis,moga ada rezeki sis

Sblah kanan mcm samar .. takpe cek lagi seminggu nnt

negatif sis . nampak 1 line jak sis

I only see one line :(

tk perasan sangat la

Dua2 satu line je

tak nmpk sis

1 line sis