Ttc second baby

Ttc first baby❎ Ttc second baby✅ Ada tak mcm ni? Baby first senang lekat, sebulan kawen dah pregnant.. Tapi utk second ni susah lekat pulak😭 Tips pls.. Period normal je setiap bulan datang..

23 Các câu trả lời

Geng.. Sy period time kawen so lepas tu terus lekat anak 1st. 3 tahun ttc anak no 2, baru lekat skang. Dah 24week, Abg dia dah 6y pun 😂. Terus kan usaha Momi, insyaa Allah ada rezeki nanti.

2y trước

Aamiin terimakasih sis.. Semoga dipermudah urusan bersalin nanti🤗

Sy amalkan folic asid everyday.. pastu bila lepas bersama tggikan punggung@letak punggung atas bantal smbil baring then tggikan kaki@sandarkan kaki pd dindin 🤭 insyaAllah lekat..

sama mcm adik sy, yg 1st senang lekat. skrg anak dia dah 7 tahun dia dah try since 2 tahun lepas masih belum ada rezeki. semoga ada rezeki buat semua ibu2 yg ttc ya 🤲🏻🤲🏻

saya beza anak sulung dgn yg second ni 13 tahun. yg 2nd baru masuk 1y6m eh terlekat pulak yg 3rd pregnant pun baru masuk 14w 😅. Depend la kot rezeki masing2

terbalik pula dgn sy. first baby susah lekat. 3 tahun ttc baru lekat. second baby pula. ank pertama baru umur setahun dah lekat biarpun mkn ubat perancang😂

rezeki msing2 ye... sy 2 2 anak mudah lekat..rncang 3 tahun gap... tpi tulah... Bru 20week skrg dh 2x admit ward, appointment kk hospital bersepah2 🥲

Jaga kesihatan.. p la mengurut ke apa.. pastu jgn stress² selalu, emosi la paling kena control baik2 supaya badan kita ni btl2 ready nak mengandung lg

Sama la sy 7 tahun jgk nk lekat . Ni pn prkhwinan ke 2 . Alhamdulillah sbulan kwin trus lekat tp ggur . Lps 3bulan lekat pulak . Dh 7bulan lebih

yg setahun skli beranak ni lgi sakit kpla nk pikir 🥲 rezeki setiap org x sma... ad kelebihan dan kekurangan masing ii... Allah maha adil kn ?

try bakar badam .pastu kisar halus mnm bsama susu kmbing..1cawan dgn suami..insya allah..sy amalkn tu..5x je mnm.rezeki..3thun menanti

2y trước

Terimakasih sis.. In shaa allah sy cuba😍