Ttc second baby

Ttc first baby❎ Ttc second baby✅ Ada tak mcm ni? Baby first senang lekat, sebulan kawen dah pregnant.. Tapi utk second ni susah lekat pulak😭 Tips pls.. Period normal je setiap bulan datang..

23 Các câu trả lời

sama dgn sy,masa bru kwin trus lekat anak pertama ,lpastu nk dpt yg kdua ssh,TTC 8thun utk anak kdua,skrg tgh preggy 33weeks...

same. TTC 3thn lpas ank first dh 2thn. jarak 5thn dgn adk. doakn sy ahd ni serah diri 38w

Sama la saya pun nk iktiar baby no 2