Reveal pregnancy kat family

Trimester ke brapa mommies bgtau parents & family tentang pregnancy? Sy takut nak bgtau awal2 tapi hubby dah excited ajak balik kg nak bgtau parents dia 😅 ##ingintahu #firstbaby

51 Các câu trả lời

saya masa tahu pregnant tu bgtau fmly terdekat and kwn paling rpt sahaja. sbb sy ttc 2yrs. jd fmly semua mmg mengharap sy preggy. then, esoknya terus mil ckp nak buat doa selamat sekali sbb ada nak buat majlis akikah anak adik ipar. ٱلْحَمْدُ لِلَّٰهِ skrg dah 12weeks nak masuk 13weeks perut pn dah nampak. bila post dkt ig yg perasan tu ucap tahniah la. sy tak bgtau pn sy pregnant tp diaorg boleh nampak sendiri.