Hye smua nak tanya laa kpd yg dah begelar ibu or yg tgh pregnant.. Now sy dah masuk 6 bulan dan sy pelik bila tgok ada darah colour coklat pekat keluar

tp tak laa byk sgt .. Adakah itu normal ?

14 Các câu trả lời

slalu nya kluar bnda gitu .. itu dah nak branak. mucus plug kena pggl , takleh biarkan lbh2 lg masi awl sgt . rujuk ke hosp trs lah .. bgtw nurse kamu dkat klinik . chat pun bole

sy dulu ada kna mcm ni, then prgi klinik .. doctor kata sy tlalu aktif, so pelu byk bedrest.. so lbh baik sis prgi klinik so doktor blh check.. sbb bdn kta lain2 so byk pnyebab nye

Better sis rujuk terus doctor. Tak berani jugak nk cakap. Any bleeding sikit or banyak terus gi jumpa doctor tau. Jangan tangguh2.

X normal sis.. better jumpa dr leh check complete u n baby.. kita kat sini nujum Pak belalang je.. some pendapat even x leh pakai

Pergi ke hospital sepatutnya dh 6 bulan kandungan dh kuat..x keluar spotting dh..slalu nya keluar msa awai2 pregnat ja

mummy yg hamil kalau ada keluar darah @ seakan darah kena terus ke klinik / hospital

Spotting masa pregnant tu normal. Tp kalau banyak n sis rasa x tenang baik terus ke klinik.

Dah masuk second trimester rasanya x normal. Kena p hsptl.

Mungkin masalah uri sis, sebaiknya pergi hospital.

Tak normal.kalau syg kandungan, cpt2 ke hospital