bayi gigit puting

Tolong.. sy stress sgt.. dah 2 hari anak nak tido menetek to tiap kali dia dpt,mesti dia gigit. Meneteknya x pon. Pastu nanges2 nk jgk.. bg botol susu xnak, dodoi pon xnak.. stress la. Da cbe sembam muka dia, picit hdung dia.. xjalan.. dia gigit dan tarik sekali..memang sakit sgt2. So last2 xle tido ngn saya. Mlm pon tido buai.. sedih.. selam 10 bulan, xpnh lg mlm berbuai..

2 Các câu trả lời

nak tumbuh gg kot sis...

5y trước

I think so.. tp mmg xleh hadap asal bg je gigit n tarik.. so should stop breastfeed ke cmne? Tp dia tu yg nangis mcm org hilang arah